Bescherming, comfort en stijl met de juiste skibril

Een skibril is een absolute must als je de piste op gaat. Natuurlijk is het ook een geweldig accessoire waar je mee gezien wilt worden, maar op de eerste plaats is het onmisbaar om je ogen te beschermen tegen de sneeuw. Sneeuw reflecteert het zonlicht. Zelfs als je tijdens een dagje op de piste geen last van je ogen krijgt zonder skibril, zal je aan het eind van de dag last krijgen van sneeuwblindheid. Daarnaast zorgt een goede skibril ervoor dat je optimaal kun presteren in de sneeuw, omdat het je zicht verbetert.

Goed zicht dankzij de lenzen

Elke dag op de piste is anders, maar één ding is zeker: een skibril is onmisbaar. Er bestaan verschillende soorten lenzen voor goggles die geoptimaliseerd zijn voor een bepaalde weersomstandigheid. Voor je zicht maakt het een groot verschil of het zonnig of mistig is of dat je je in een sneeuwstorm bevindt. Je kunt kiezen voor een bril met verwisselbare lenzen zodat je tijdens het ontbijt kunt besluiten welke lens ideaal is voor die dag op de berg, of je neemt zelfs meerdere lenzen mee in je rugzak. Een alternatief is de multifunctionele lens die het goed doet onder alle omstandigheden. Deze lenzen zijn meestal meer oranje.

Ontdek het assortiment op sport44.com

De beste ski of snowboard goggles combineren bescherming met comfort en stijl. Op sport44.com vind je exemplaren die hieraan voldoen. De skibrillen hebben een ingenieus systeem van ventilatie dat ervoor zorgt dat je bril niet beslaat. De brillen sluiten perfect aan op je gezicht dankzij het hoogwaardige schuim materiaal.