Het workout shirt

Ik ben best een grote jongen. In de hoogte meet ik zo’n 2 meter en ik weeg zo’n 115 kilogram, voornamelijk spier. Dat is natuurlijk niet zomaar gekomen. Dagdagelijks beul ik me af in de sportschool voor dat perfecte lichaam te bekomen. Een lekker muziekje op, goed shirtje aan en knallen maar! Het is bij dat shirtje dat het in het verleden al eens de mist in ging.

Ik heb altijd gekozen voor sportshirts van de typische grote merken. Een beetje Nike, een beetje Adidas of eentje die ik ergens gratis bij kreeg. Voornamelijk ook omdat ik nooit het idee had dat een workout shirt echt een wereld van verschil kon maken. Een shirt gaat toch echt niets veranderen aan hoe jouw training verloopt? Een mening die ik helemaal heb moeten bijstellen sinds ik begonnen ben met het dragen van de workout shirts van Gorillawear.com. Nu ga ik hier niet beweren dat mijn training zo veel simpeler is geworden, maar er is wel een verschil.

De shirts van Gorilla Wear ademen veel meer dan de workout shirts die ik vroeger droeg. Niet alleen dat, maar je merkt gewoon aan alles dat deze shirts specifiek gemaakt zijn om in de sportschool te dragen. Ik vind het dan ook echt heerlijk. Ik zweet me te pletter en werk me kapot in een shirt dat aanvoelt alsof het daar hoort. Mij ga je nooit meer terug vinden in zo’n generisch sportshort. Gorilla Wear of niets is mijn devies!