Je buikspieren trainen met een apparaat

Je kunt natuurlijk je buikspieren trainen door middel van situps. Het is makkelijker om je buikspieren te trainen met een apparaat die je bij www.fitnessapparaat.nl kan kopen.

Welke apparaten zijn er allemaal te koop?
Er zijn wielen, buikspierbanken en ab-trainers. Het is afhankelijk van welke buikspieren je wilt trainen en van de ruimte die je hebt om het apparaat neer te zetten. Er zijn apparaten die je helemaal in kunt klappen en buikspierbanken en planken die je kunt laten staan. Er bestaat een wiel waarmee je ook je armspieren kunt trainen. Je kunt ook twee kleine wielen kopen.

De meest gebruikte buikspiertrainer is de ab-trainer
De ab-trainer is gemaakt van buizen. Die schuif je makkelijk in en uit elkaar. Er zit een hoofdkussen aan. Je legt de ab-trainer op een harde ondergrond en rolt met je armen op de buizen en je hoofd op het kussen heen en weer. Je kunt hier nog andere bewegingen bij maken door bijvoorbeeld je benen mee te laten bewegen.

De buikspierbank
Dit buikspierapparaat neemt meer ruimte in. Daar moet je dus rekening mee houden als je hem bestelt op www.fitnessaparaat.nl. Het is wel een geweldig apparaat om je buikspieren mee te trainen. Je ligt met je hoofd naar beneden en je benen klem je achter de beklede stalen buizen. Begin met kleine bewegingen. Voer dat langzaam op naar steeds grotere bewegingen. Doordat je benen niet mee kunnen bewegen, zal je snel resultaat behalen.