Joggers van Gorilla Wear

Het hippe lifestyle merk Gorillawear gaat alweer een tijdje mee. Sinds hun lancering in 1982 zorgt het Amerikaanse bedrijf ervoor dat niemand meer hoeft te sporten in fantasieloze kleding die niet lekker zit. Hun stoere en volwassen lijn aan sportgear zorgt ervoor dat jij altijd het beste uit jezelf kan halen. Vastberaden om jou altijd in de best zittende sportkleding te laten lopen. Een van de grote redenen dat Gorilla Wear zo succesvol is komt door hun sterke samenwerkingen met grote professionele atleten. Elk Gorilla Wear item dat je draagt is eerst door een professionele atleet gedragen om ervoor te zorgen dat jij kleding draagt van superieure kwaliteit. Gorilla Wear’s klanten zijn hun allergrootste inspiratie en dit is zeker te merken in Gorilla Wear’s joggers.

Shawnee, Alabama en Celina

Snelheid, timing, precisie, techniek, spieren, conditie en kracht: het maakt niet uit wat je wilt trainen. Het is Gorilla Wear’s missie om jou te motiveren en om de atleet in je te wekken. Dit doen ze onder andere door joggers te produceren die je trainingen ondersteunen. Dus laten we snel een kijkje nemen naar Gorilla Wear’s drie bestverkochte joggers: de Shawnee, Alabama en Celina.

Shawnee

De meest elegante en straight forward jogger van de drie komt van de vrouwenlijn en heet Shawnee. Met haar simpele, maar ook soepele design is deze jogger het meest geschikt om mee te sporten in je plaatselijke gym. Shawnee staat voor pure comfort en heeft zakken met ritssluiting aan beide zijden. Daarnaast komt de broek met een bijpassende hoodie. Zo is je outfit gelijk helemaal af en ben je ready to go. De Shawnee joggingbroek en hoodie komen beiden in het grijs en rood en zijn gemaakt van polyester en elasthaan.

Alabama

Alabama is een stoere mannenbroek die je overal kunt dragen. Het handige aan de Alabama is dat deze – net als de Shawnee – ook zakken heeft, waardoor het ook mogelijk is om dingen mee te nemen als je de straat op gaat. Het stoere tintje van de broek wordt versterkt door een ijzeren rits die de ervoor zorgt dat de zakken goed afgesloten zijn. Zo valt er nooit meer iets uit je Gorillawear jogger! De Alabama kan je – in tegenstelling tot de andere drie – in een lange en een korte versie kopen en komen in het legergroen, grijs, rood en zwart.

Celina

De Celina heeft ook een handige zak met rits aan de zijkant en is ook gemaakt van een heerlijke katoenentstof. Hij komt in het rood, grijs, groen en zwart. En is in alle maten te koop. De Celina Drop Crotch Jogger trekt je broek strak door middel van een touwtje wat onzichtbaar om je middel gewikkeld zit. Op de voorkant van de Celina staat een Gorilla Wear logo met schuingedrukte letters en op de achterkant is een mini gorilla.

De joggers van Gorilla Wear

Hoewel de Celina en de Alabama gemaakt zijn voor mannen hoeft dat de vrouwen die van baggy houden niet af te schrikken. Ook jij kunt kiezen voor een van deze broeken. Hoewel Guerilla Wear een aparte mannen en vrouwen lijn heeft betekent dat niet dat de consument daar ook rechtlijnig aan mee hoeft te doen. En het mooie aan de joggers van Guerilla Wear is: je kunt ze altijd en overal dragen. Ook hoeft ook je leeftijd geen obstakel te zijn. Echt iedereen kan trainen als een atleet in de kleding van Gorilla Wear. Dus wacht niet en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk een van Gorilla Wear’s joggers aanschaft.